Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

 • English | Ελληνικά
 • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ

  Eldert Van Wijngaarden

  CEO, Web-IQ

  Eldert Van Wijngaarden
  Eldert Van Wijngaarden

  Ο κ. Eldert van Wijngaarden είναι CEO της Web-IQ Β.V.

  H Web-IQ είναι Ολλανδική εταιρεία στην οποία η Space Hellas συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο αλλά και με ένα μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας. Η Web-IQ, είναι εταιρεία τεχνολογίας η οποία προσφέρει μια πρωτοποριακή Web-Intelligence πλατφόρμα με τη δυνατότητα να ανιχνεύει, να αναλύει και να κάνει τα Βig Data αξιοποιήσιμα.

  Bettering the world by using Internet - and human experiences
  Mr. Eldert van Wijngaarden is a senior executive and the CEO of WEB-IQ, an Open Source Intelligence technology company offering a platform that provides LEA’s the possibility to collect, analyse and visualize “Big-Data” from open - and hidden sources. He also initiated BIZZ-IQ for corporate markets to support honest business using this proven cutting edge technology.

  Realizing the obvious benefits of the Internet and its commercial and social value Eldert quickly embraced the technology and was responsible for building a number of innovative Internet services for KPN the Dutch communication company. Following this Eldert moved to Sweden where he worked with a number of Internet entrepreneurs including the founders of Skype. Here he acquired his expertise relating to open broadband concepts and product development associated with the Internet.

  Upon his return to the Netherlands, Eldert co-founded a company called Kalooga that provided image services to a wide range of commercial clients and via them to hundreds of Millions end-users a Month.

  During routine audits the company found a number of horrific images relating to sexual child abuse. The company immediately contacted the Dutch National Police and started to focus its technology on combatting child abuse and exploitation. A new company (WEB-IQ) was created that focused on this world-wide issue.

  Eldert initiated the Groningen Internet Exchange and a number of open broadband projects leading to the significant increases of Internet usage in the Netherlands during the early 2000s.

  Mr. Wijngaarden is also an advisor to the Dutch Government on Internet and Social Media trends and strategies.
  www.web-iq.eu

  Ομιλητές

  Keynote Speaker Donald Marchand O καθηγητής Marchand έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη ακαδημαϊκή, συγγραφική και συμβουλευτική καριέρα, μέσω της οποίας έχει συμβάλει στη διαμόρφωση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων που βασίζονται στις ψηφιακές τεχνολογίες και έχουν στόχο να δημιουργήσουν ανταγωνιστικούς οργανισμούς.
  Keynote Speaker Claudia Olsson H Claudia Olsson, πρόσφατα ανακηρυγμένη ως Young Global Leader από το World Economic Forum, μεταφέρει το όραμα και τις πρακτικές του Singularity University (SU) από τη Silicon Valley ανά τον κόσμο.
  Keynote Speaker Tony Poulos Ο Tony Poulos είναι γνωστός σχολιαστής, αναλυτής και συγγραφέας στο χώρο του digital disruption και της ψηφιακής τεχνολογίας, με τα άρθρα του να δημοσιεύονται στα μεγαλύτερα κλαδικά περιοδικά και εκδόσεις, καθώς και σε αναλύσεις της IDC.
  Παντελής Κονταξάκης Ο Παντελής Κονταξάκης συμπληρώνει πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και στον τραπεζικό κλάδο, έχοντας αναλάβει διαδοχικά σημαντικές θέσεις ευθύνης στην SAP, στην Εθνική Τράπεζα και στην Teka Systems του Ομίλου Βιοχάλκο.
  Σπύρος Ξένος Ο κ. Ξένος έχει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα σε εταιρίες διαφόρων κλάδων που δραστηριοποιούνται διεθνώς στο χώρο τους. Ειδικότερα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ελλάδα το 1990 στο Ελεγκτικό Τμήμα της εταιρίας Ernst&Young. Κατόπιν, το 1993 μετακινήθηκε στην εταιρία Makro Cash and Carry Ελλάς, όπου διετέλεσε Internal Audit and Systems Manager έως την μετακίνηση του, τον Ιούλιο του 1996, στη Nokia Ελλάς που ξεκινούσε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα.
  Βασίλης Χαλκιάς Ο Βασίλης Χαλκιάς είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού (Αττικές Διαδρομές A.E.) από το 1998. Διαθέτει 35 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, με κύρια εξειδίκευση στον τομέα των συγκοινωνιακών έργων. Είναι διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1981) με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις ΗΠΑ (Master’s Degree in Civil Engineering) από το New Jersey Institute of Technology (1984).
  Ηλίας Αγγελίδης Ο κ. Αγγελίδης Ηλίας, MSc, (CCIE #7394) είναι Tεχνικός Διευθυντής Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Algosystems. Ο κ. Αγγελίδης εργάζεται στην εταιρία από το 1998 και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει σημαντικότατα έργα Πληροφορικής και Επικοινωνιών τόσο στην Ελλάδα, την υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, σε Οργανισμούς κυρίως του ιδιωτικού τομέα, καλύπτοντας σχεδόν όλους τους κλάδους της αγοράς.
  Επαμεινώνδας Αθανασόπουλος Ως πρώτη του δραστηριοποίηση διάλεξε τον τομέα του ΙΤ λόγω της πρώτης του επαφής με έναν AMSTRAD PC1512 το 1992. Επαγγελματικά άρχισε να ασχολείται ενεργά μετά την είσοδο του στην Ανώτατη Εκπαίδευση, με την σκέψη ότι η θεωρία και η πρακτική πρέπει να συμβαδίζουν.
  Άγγελος Αναγνώστου Γεννήθηκε στην Λευκωσία και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και διοίκηση επιχειρήσεων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εταιρίες ηλεκτρονικών και πληροφορικής τόσο ως ιδρυτικό μέλος, όσο και ως διευθυντικό στέλεχος.
  Πάρης Ασημέλης Ο Πάρης Ασημέλης εργάζεται τα τελευταία 2 χρόνια στο Τμήμα Μηχανογράφησης της Selonda, του μεγαλύτερου παραγωγού και προμηθευτή τσιπούρας και λαβρακιού σε παγκόσμια κλίμακα.
  Παύλος Κιτσανέλης Ο Παύλος Κιτσανέλης είναι Country Manager στην VMware εδω και 3 χρόνια, υπεύθυνος για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. O ρόλος αφορά την υλοποίηση της στρατηγικής της VMware για την συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή μέσα από την προώθηση των enterprise Λύσεων της εταιρίας εκμεταλλευόμενος το καναλικό μοντέλο συνεργασίας.
  Παναγιώτης Κουρής Ο Παναγιώτης Κουρής γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του, εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Πληροφορικής OFFICE LINE ΕΠΕ, η οποία το 2009 μετατράπηκε σε ΑΕ, οπότε και ανέλαβε την εταιρεία ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι και σήμερα, καθιστώντας την ως μια εδραιωμένη ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας.
  Άρης Μάρκου Ο Άρης Μάρκου έχει πολυετή εμπειρία σε ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και IT, ενώ παράλληλα κατείχε υψηλές θέσεις σε διεθνείς κολοσσούς όπως η Microsoft, όπου εργάστηκε ως Windows Group Lead, καθώς και στον τομέα των πωλήσεων και του product marketing στις εταιρείες Huawei, Nokia και Vodafone.
  Ζήνα Μαυροειδή Η Ζήνα Μαυροειδή σπούδασε επιχειρησιακή έρευνα και μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Warwick Business School. Εργάστηκε για 6 χρόνια σε Big 4 συμβουλευτικές εταιρείες στο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας διεθνή transformational project πολυεθνικών εταιριών, με έμφαση σε IT και big data analytics. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την e–Fresh.gr.
  Σταύρος Μένεγος Σταύρος Μένεγος είναι Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και κατέχει Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
  Δημήτρης Μπακάκος O Δημήτρης Μπακάκος είναι Διευθυντής Πωλήσεων της Space Hellas από το 2008. Διαθέτει 30ετή εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Πωλήσεων σε μεγάλες εταιρείες του χώρου.
  Γιάννης Ορσάρης Ο Γιάννης Ορσάρης είναι Master Principal Sales Consultant με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, ΠΓΔΜ και Αλβανία. Ο Γιάννης εργάζεται στην Oracle τα τελευταία 13 χρόνια και έχει συνολική εμπειρία 18 περίπου ετών στην πληροφορική.
  Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος Panagiotis is Director within EY’s Advisory Practice. He is leading the Cyber Security and Data Protection & Privacy services, including EY’s Greek Advanced Security Center. Having more than 11 years of experience in the area of IT and Cybersecurity, he has led a number of projects in the first area, including Architecture Blueprints, Systems Integration and Platform Development.
  Aνέστης Πετρίδης Ο Ανέστης Πετρίδης είναι Group CIO στην Eurobank και είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες Πληροφορικής σε 7 χώρες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Διαθέτει 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των Χρηματοπιστωτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, έχοντας εργαστεί τόσο σε στρατηγικό όσο και εκτελεστικό επίπεδο.
  Μιχάλης Σπανός Ο Μιχάλης Σπανός είναι o Group CIO του Ιατρικού Αθηνών και υπεύθυνος για τo ΙΤ Operations & Infrastructure του Ομίλου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MSC σε εφαρμοσμένα Μαθητικά / Ανάλυση σημάτων από το Cranfield Universtiy, καθώς και κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Θάνος Φαλάγγας Ο Θάνος Φαλάγγας είναι Διευθυντής Marketing Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας Ομίλου ΟΤΕ, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την ευθύνη για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των σταθερών και κινητών τηλεπικοινωνιών, καθώς και λύσεων στο χώρο του ICT (Information & Communication Technologies) για μεγάλους εταιρικούς πελάτες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, ενέργειες προώθησης και marketing, και τη διαμόρφωση στρατηγικής σε νέες περιοχές επιχειρηματικής ανάπτυξης.
  Eldert Van Wijngaarden Ο κ. Eldert van Wijngaarden είναι CEO της Web-IQ Β.V. H Web-IQ είναι Ολλανδική εταιρεία στην οποία η Space Hellas συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο αλλά και με ένα μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας.
  Grega Zoubek Grega Zoubek has been developing Balkan region for past several years as sales engineer, specialized in virtualization and networking technologies. Currently he is evangelizing Citrix cloud technologies that greatly helps customers realizing their transition to cloud based services.
  Έρευνα Ηλίας Σκορδάς Ο Ηλίας Σκορδάς, υπεύθυνος ποσοτικής έρευνας της Global Link, θα παρουσιάσει την πρώτη και μοναδική έρευνα που διεξάγεται για την θέση του διευθυντή Πληροφορικής στις επιχειρήσεις με τίτλο: “The State of the CIO in Greece 2017”.
  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  AIG
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  BCS
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

  Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

  © 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

  Designed by Boussias
  New Media Team